Spelregels

Wie kan er mee doen?

Deelname aan deze fotowedstrijd is mogelijk voor iedereen die een eigen wintersportfoto heeft.

Deel de foto van je meest bijzondere wintersportervaring en vertel ons waarom dit zo bijzonder was. Op die manier krijg je de meeste stemmen en maak je een grotere kans om in de prijzen te vallen.

Wat voor foto kan ik uploaden?

De foto die je mooiste wintersportherinnering het beste weergeeft. Beschrijf duidelijk waar de foto is genomen en welke herinnering je aan dit moment hebt.

(De foto dient als JPG of PNG-bestand te worden aangeleverd)

Je moet het auteursrecht bezitten van de foto die je inzendt, ofwel: de foto moet door jou gemaakt zijn. We zijn op zoek naar realistische foto’s, dus filters en Photoshop zijn niet perse nodig.

Kan ik meerdere foto's plaatsen?

Ja dat kan zeker. Per persoon kun je maximaal drie foto’s plaatsen. Kies dus je mooiste foto’s en stuur die in!

Wie stemt op de foto's?

Alle bezoekers van de fotowedstrijd kunnen op de foto’s stemmen. Je kan een link van jouw foto naar je vrienden sturen, zodat zij hierop kunnen stemmen. Per PC of IP-adres kan maar 1 stem per foto uitgebracht worden. Wel kan er op meerdere foto's gestemd worden.

Wat kan ik winnen?

Waardecheques t.w.v. €1000,-, €500,- of €250,- voor Mount Webshop. Ook maak je direct kans op de prijs waarvan de winnaar zal worden bepaald door de vakjury: een reischeque van VakantieXperts t.w.v. €500,-!

Wanneer is de wedstrijd afgelopen?

De fotowedstrijd loopt van vrijdag 31 augustus tot en met woensdag 31 oktober 2018.